19 december-update corona virus

Martin Dierikx Nieuws

Beste leden,

Ondanks de vanavond door de regering afgekondigde lock down (geen badminton van 19 december t/m 13 januari) willen wij als bestuur alle leden toch hele fijne feestdagen en een gezond 2022 toewensen!

Image

Dat we in 2022 al snel weer op de normale momenten kunnen badmintonnen!

In deze 41e (en laatste) nieuwsflits in coronatijd (medio maart 2020 – eind december 2021) vind je informatie over de volgende onderwerpen:

  • Geen speelmogelijkheden en evenementen 19 december 2021 t/m 13 januari 2022
  • PR-commissie in oprichting
  • Opbrengst PLUS-actie

GEEN SPEELMOGELIJKHEDEN EN EVENEMENTEN 19 DECEMBER 2021 T/M 13 JANUARI 2022

Zaterdagavond 18 december 2021 heeft de regering een lock down aangekondigd, ook voor de binnensport. Dat betekent dat bij BC Randstad van zondag 19 december 2021 t/m donderdag 13 januari 2022 alle speelmogelijkheden vervallen in De Altis en De Hoornbloem, voor senioren en junioren (inclusief de mini’s).

In dezelfde periode zijn er ook geen competitiewedstrijden voor senioren en junioren. In het weekend van zondag 26 december, 2 januari en 9 januari waren er al geen wedstijden gepland. Maar zondag 19 december vervallen de geplande wedstijden (uit en thuis).

Hopelijk kunnen we vanaf zondag 16 januari 2022 weer op normale dagen badmintonnen in De Altis. Of er dan weer sport mogelijk is, en zo ja of dat dan ook voor de competitie geldt, dat maakt de regering waarschijnlijk in de week maandag 3 januari bekend.

Zodra het weer mag, biedt BC Randstad natuurlijk weer gelegenheid om te badmintonnen.

Zondag 2 januari (11.00 – 16.30 uur) – Nieuwjaars evenement

Wij keken er naar uit om op zondag 2 januari met zo veel mogelijk leden (senioren en junioren inclusief mini’s) het nieuwe jaar te vieren tijdens het Nieuwjaars evenement (met lunchbuffet). Helaas kan dat vanwege de lock down niet doorgaan. De intentie is om het evenement op een later moment alsnog te organiseren. Later meer!

Zondag 9 januari (10.00 – 13.00 uur) – Familietoernooi

Ook het Familietoernooi voor junioren en senioren van 9 januari kan niet doorgaan. Voor dit evenement gaan we zeker een nieuwe datum prikken! Als de datum bekend is dan volgt een nieuwe inschrijvingsperiode.

PR-COMMISSIE IN OPRICHTING

Als bestuur zijn we heel blij met de oprichting van een nieuwe PR-commissie met 5 personen. Op 29 november was het eerste digitale overleg tussen leden die willen helpen met PR-activiteiten en een aantal bestuursleden. Dinsdag 21 december is er een tweede digitale bespreking, waarna we de PR-commissie ook gaan vermelden op de website.

Jullie zullen de oprichting van de PR-commissie waarschijnlijk als eerste gaan merken aan de nieuwe opzet van nieuwsbrieven en mededelingen vanaf 2022!

OPBRENGST PLUS-ACTIE

In het najaar hebben we als BC Randstad meegedaan aan de actie van de PLUS in Rijswijk. Door via de boodschappen bij de PLUS-punten te sparen voor BC Randstad hebben jullie voor een leuk aandeel van BC Randstad in de sponsorpot van de PLUS gezorgd: 671 euro. Als niet al te grote vereniging hebben we meer bij elkaar gebracht dan bijvoorbeeld Loko. Dus bedankt voor jullie hulp!

VRAGEN?

Voor vragen kun je terecht bij:

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BC Randstad