Bamito FUNdag & Open toernooi

Martin DierikxNieuws

In de maand mei zijn er 2 grote evenementen georganiseerd bij BC Randstad: de Bamito FUNdag en het BC Randstad Open toernooi. Voor de FUNdag waren op zondag 7 mei de vrijwilligers om 7:30 in de weer met matten, hoepels, shuttles, banken en noem het maar op. Binnen 90 minuten stond de hele zaal vol verschillende spellen van balanceer spelletjes tot mik spellen. Vervolgens konden de 38 kinderen die zich hadden opgegeven verdeeld in teams de spellen spelen om te proberen zo veel mogelijk punten voor hun team te verzamelen. Na 3 uur rennen, klimmen, badmintonnen en een paar korte drink pauzes moest er helaas weer worden opgeruimd en gingen de deelnemers weer naar huis. Met dank aan de juniorencommissie en alle 19 vrijwilligers voor het organiseren van deze ochtend. Hieronder nog wat foto's van de gezellige en sportieve ochtend.
Image
Image
Image
Image

Vervolgens was er op zondag 14 mei het BC Randstad Open toernooi waarbij beide zalen in De Altis werden gebruikt om wedstrijden te spelen. Met 183 spelers van verschillende verenigingen in Nederland werden er gedurende de dag meer dan 300 wedstrijden gespeeld. Voor iedereen die was komen kijken waren er enkels, dubbels en gemengd dubbels te zien op niveaus van de 9e divisie tot en met de 3e divisie. Kortom, voor ieder wat wils. Van BC Randstad deden er in totaal 20 leden mee, waarvan er ook een paar in de prijzen zijn gevallen, namelijk:

  • 1e in de dames dubbel 6, Vera Nieuwmans en Nelleke Breeschoten
  • 1e in de dames enkel 7, Marissa Spijkerbosch
  • 2e in de heren dubbel 7, Jari van Dop en Arie Storm
  • 2e in de gemengd dubbel 7, Marissa Spijkerbosch en Fabian Kortekaas
  • 1e in de gemengd dubbel 9, Vivien Lestari en Onne Lammers

Voor alle uitslagen kan je kijken op toernooi.nl. Met dank aan de opentoernooicommissie voor het organiseren en de vrijwilligers op dag van het toernooi die hielpen met het opzetten, opruimen, etc. Hieronder nog wat fotootjes van onze prijs winnaars.

Image
Image
Image
Image