Speeltijden rond de feestdagen

Martin Dierikx Nieuws

Sinterklaas is het land alweer uit, Kerst en Nieuwjaar komen eraan. In deze nieuwsflits vind je de dagen waarop er helaas geen badminton is, maar vooral ook de leuke evenementen rondom Kerst en Nieuwjaar.

Speeldagen rond de feestdagen

Speeldagen waarop gespeeld kan worden:

  • dinsdag 20 december, 27 december en 10 januari (senioren, junioren, mini's)
  • woensdag 21 en 28 december (senioren)
  • donderdag 22 december en 5 januari (extra training senioren)

 Geen badminton op:

  • zondag 18 december is er geen training voor de junioren, i.v.m. het Kerstevenement
  • 1e Kerstdag (zondag 25 december) en Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari) is er geen training en vrij spel voor junioren en mini's
  • donderdag 29 december is er geen extra training senioren
  • dinsdag 3 en woensdag 4 januari is De Altis gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden.

Evenementen rondom Kerst en Nieuwsjaar

Zondag 18 december:

Kerstevenement: Familietoernooi en lunch. Toernooi voor junioren en senioren (10:00 - 14:00). Inschrijven kan via deze link.

Zondag 8 januari:

Nieuwjaarstoost junioren en mini's. Nieuwjaarstoost met (gratis) drankje. De JC start dan ook met de laddercompetitie (uitleg en eerste wedstrijden) voor juniorleden en overgangsleden. Ouders en verzorgers zijn welkom! Meer informatie van de JC volgt op 18 december.

Woensdag 11 januari:

Nieuwjaarstoernooi 2023. Het is nog even wachten tot het nieuwe jaar, maar je mag je nu al opgeven voor het nieuwjaarstoernooi 2023! Het zal plaatsvinden op 11 januari van 19:30 tot 21:30, let op, dit is een woensdagavond. Aansluitend zullen we in de kantine afsluiten met wat hapjes en een drankje. Als jij je opgeeft proberen we je in een leuke poule plaatsen. We hopen op veel aanmeldingen zodat we er een gezellige avond van kunnen maken. Inschrijven kan via deze link.

Voorjaarscompetitie

Of je nu al wel of geen competitie speelt, het is voor iedereen mogelijk om in te schrijven voor een leuke voorjaarscompetitie! Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Ga je alleen voor dubbelspel, of wil je naast dubbel ook singel spelen? Ga je voor 6 of 8 partijen tijdens een wedstrijd of vind je dat te lang duren en kies je voor een competitievorm met slechts 3 partijen? Lees hier welke mogelijkheden er zijn en hoe je je kan opgeven. Inschrijven kan t/m 21 december 2022.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij:

  • Het secretariaat - secretariaat@bcrandstad.nl
  • Voor junioren en ouders, ook bij de juniorencommissie – een WhatsApp-bericht naar 06-31 63 97 97 (Chris) of een e-mail naar JC@bcrandstad.nl.