Clubfeest

Martin DierikxNieuws

Na twee jaar van uitgestelde lustrum feesten, was afgelopen zondag 16 oktober dan eindelijk het clubfeest. Niet zo groots als het originele lustrum feest was gepland, maar dat halen we nog wel in bij ons 55 jaar bestaan. Desalniettemin, was het fijn om als club weer een groot evenement te hebben voor alle leden sinds de corona uitbraak. In totaal hadden zo'n 90 mensen, leden en introducees, zich opgegeven om mee te doen met de feestelijke activiteiten. Gedurende de eerste twee uur kon men kiezen om mee te doen aan een badminton toernooitje of gezellig in de kantine aan te schuiven om Bingo te spelen.

Het badminton toernooitje was een "King/Queen of the court" idee waarbij als je won je een baan verder mocht en de verliezers een baan terug moesten. Hierdoor werd er gespeeld in veel verschillende samenstellingen en kwam men iedere ronde weer met een nieuwe medespeler en tegenstander. Aan het einde werd een willekeurige baan gekozen en degenen die waren geëindigd op die baan kregen een prijsje. Zo had iedereen, ongeacht speelsterkte, toch evenveel kans om te winnen.

Bij de Bingo werden er ook meerdere rondes gespeeld. Van een volle rij of kolom tot kruis of zelfs volle kaart. Ook hier waren er leuke prijzen te winnen voor degene die het eerste Bingo hadden. Ondanks wat gestuntel met de nummertjes en wat valse Bingo's, was het een zeer geslaagde activiteit en werd er zeer enthousiast mee gedaan.

Na deze spellen was het tijd om wat te gaan eten. Daarvoor was een Indonesische catering geregeld. Iedereen kon genieten van een uitgebreid lopend buffet met uiteraard een ijsje toe. Na het eten kwam het moment suprême waarbij onze nieuwe clubshirts werden uitgereikt. Tenminste, dat was het idee. Helaas had de levering wat vertraging op gelopen dus zullen de shirts volgende week worden uitgedeeld. In plaats daarvan was er een video waarop het ontwerp en de kleur te zien was. Zo kon iedereen toch een indruk krijgen van hoe de clubshirts eruit gaan zien.

Al met al dus een zeer geslaagd clubfeest, waarbij we de lustrum commissie willen bedanken voor het organiseren!

En voor iedereen die het nog niet heeft gezien staat hieronder de onthulling van het nieuwe clubshirt: