Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan BC Randstad, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en BC Randstad ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar BC Randstad.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je BC Randstad ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BC Randstad. Voor jou een kleine moeite, voor BC Randstad zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner onderaan elke pagina of rechtstreeks naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12203. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van BC Randstad. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert BC Randstad hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch BC Randstad weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor BC Randstad is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert BC Randstad niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van BC Randstad
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12203

Browser-extensie
Om te zorgen dat je niet vergeet met Sponsorkliks iets te bestellen kan je een browser-extensie voor Chrome en Edge downloaden. Die zorgt ervoor dat wanneer je een website bezoekt die samenwerkt met Sponsorkliks, je een pop-up krijgt om je de optie te geven om BC Randstad te sponsoren met een aankoop. Je hoeft dan dus niet meer via Sponsorkliks.com naar die website te gaan. Download de extensie hier.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar BC Randstad dient te gaan.

Stel: je gaat direct naar Booking.com (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van BC Randstad te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je BC Randstad wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor BC Randstad gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van BC Randstad. Je hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

Hetzelfde gebeurt als je kiest voor de optie "Nieuw venster met commissie". Elke keer als je een nieuw venster opent dan zie je de totale commissie van BC Randstad en de logo's van de belangrijkste shop. Als je op een logo klikt wordt de code van BC Randstad automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van jouw aankoop naar ons toe moet gaan.

Voor meer informatie over hoe het werkt kan je de volgende video kijken: