Recreatief

Alle spelers die geen competitiewedstrijden spelen worden bij BC Randstad “recreatieve” spelers genoemd. Dit zegt nog niets over het spelniveau. Bij BC Randstad spelen recreatieve spelers en competitiespelers dan ook regelmatig met en tegen elkaar op de speelavonden.

Iedere dinsdagavond en woensdagavond kunnen senioren “vrij” spelen vanaf 19:30 (dinsdag en woensdag) in sportcomplex De Altis. Daarbij is er een ‘baanreserveringssysteem’ waarop je jouw kaartje in een bepaald tijdvak hangt om daar voor 20 minuten te spelen. Als er ruimte is hangen andere leden hun kaartje erbij waardoor je meestal met vier personen speelt op één baan. Na afloop van het blok van 20 minuten kan je jouw kaartje in een nieuw tijdvak plaatsen om verder te spelen. Je kiest dus zelf hoeveel en wanneer je wilt spelen.

Omdat BC Randstad gezelligheid naast sportieve prestaties heel belangrijk vindt, worden er ieder seizoen verschillende evenementen georganiseerd die niet per definitie altijd gerelateerd zijn aan badminton.

Voorbeelden zijn:
– Toernooitjes met introducees
– Nieuwjaarsevenement
– Pub quiz
– Saté avond
– Wijn- of bierproeverij