Eigen bar

Op de speeldagen in De Altis heeft BC Randstad haar eigen “Verenigingsruimte B”, ofwel de kantine of de bar. BC Randstad huurt de kantine van de Stichting Verenigingsruimte B. Altis. De exploitatie van de kantine wordt verzorgd door de barcommissie, die uit leden van de vereniging bestaat. Daarnaast zijn er barmedewerkers die de dinsdag- en woensdagavond bardiensten draaien. De (meeste) barcommissieleden draaien zelf ook bardiensten. De barmedewerkers zorgen ook voor de eerste opvang van nieuwe leden/gasten op dinsdag- en woensdagavond. Het inleveren van het ingevulde inschrijfformulier loopt mede via een bestuurslid. Wil je zo nu en dan als medewerker helpen in de bar? Graag! Meld je dan bij een bestuurslid of barmedewerker.

Op de zondag is de bar tijdens de speelochtend van de junioren beperkt open via de JC. Kom je kijken bij een juniorlid en wil je wat drinken? Geef dan een seintje aan een JC-lid in de zaal! Tijdens de competitiewedstrijden in De Altis staan competitiespelers (die niet zelf hoeven te spelen) achter de bar.

De bar heeft lekkere drankjes en hapjes. Kom tussen partijen gezellig langs voor een praatje, drankje en/of hapje! De bar heeft geen horecaprijzen, maar natuurlijk is omzet in de bar goed voor BC Randstad. Het resultaat van de kantine is van BC Randstad is bijvoorbeeld te gebruiken voor leuke activiteiten.

Image