Helpen?

Een gezonde vereniging kan niet zonder voldoende leden, maar ook niet zonder voldoende hulp om alles te organiseren. Help alsjeblieft mee!

Een positieve houding in de zaal en een leuk praatje met een gastspeler is al heel fijn. Maar als je gevraagd wordt om mee te werken aan de open dag, het Strandwalfestival, of een leuk evenement, probeer dan tijd vrij te maken.

Het is helemaal super als je jezelf aanmeldt om te helpen, incidenteel/informeel zoals bijvoorbeeld bij evenementen, mini- of juniorenbegeleiding etc., of meer formeel zoals in een commissie of in het bestuur.
Meld je bij een bestuurslid, de TC, de JC of de PR-commissie. Als je daarna dan daadwerkelijk wordt benaderd om iets te doen, kun je natuurlijk altijd nog nee zeggen als het op dat moment niet uitkomt.

Vele handen maken licht werk!

Er is extra hulp nodig bij:

  • Vanaf oktober 2024 is de functie van penningmeester vacant, waar het bestuur heel graag een jaar van tevoren al een kandidaat voor heeft (inwerken).
  • De open dagen en de kraam op het Strandwalfestival (9 september 2023)
  • Het coachen van juniorenteams
  • De begeleiding van mini’s of junioren (bijvoorbeeld 10 keer per jaar in overleg de JC), wat één van de volgende dingen kan inhouden: