Activiteiten

BC Randstad organiseert verschillende activiteiten voor haar leden. Om je hiervoor op te geven hoef je alleen maar een inschrijfformulier in te vullen. Op deze pagina komen de inschrijfformulieren voor de activiteiten te staan. Lees eerst altijd goed de tekst boven het formulier door waarin de datum en andere belangrijke informatie staat. Als lid wordt je altijd op tijd geïnformeerd wanneer je je kan inschrijven voor een nieuwe activiteit.

Na de zomervakantie zal de extra training weer van start gaan. De dagen en tijdstippen zijn nog onder voorbehoud. Daarom zijn bij de inschrijving voor de extra training meerdere mogelijkheden aangegeven.

De extra training is bedoeld voor gevorderde spelers die elke week extra willen trainen. De extra training is niet alleen voor competitie- en reservespelers maar ook voor gevorderde recreanten! De extra training wordt gegeven van begin september tot en met januari.

Algemene voorwaarden van de extra training voor competitie- en reservespelers en gevorderde recreanten:

Voor deze training gelden een aantal voorwaarden:

  1. Het inschrijfgeld voor de training is € 97,50. De training kan alleen doorgaan als er minimaal 12 deelnemers zijn, dus maak je teamgenoten enthousiast om mee te doen.
  2. Bij inschrijving gaat de deelnemer akkoord dat het verschuldigde bedrag van zijn/haar bank- of girorekening wordt afgeschreven.
  3. Als je niet kan, moet je je afmelden bij Leo 06-43603339 of tc@bcrandstad.nl uiterlijk donderdagochtend.

De inschrijving is gesloten!

Mocht je je toch nog willen opgeven, stuur dan een e-mail naar tc@bcrandstad.nl.