BC Randstad open toernooi

In 2024 organiseert BC Randstad de twaalfde editie van het BC Randstad Open toernooi. Hier kunnen niet alleen leden van onze eigen club aan meedoen, maar ook badmintonners van andere verenigingen. Heb je zin in een gezellig dagje badmintonnen met mensen van verschillende verenigingen? Zet de datum dan alvast in je agenda! Immers hoe meer Randstadters, hoe gezelliger! Zowel de singles en de dubbels zullen in poules gespeeld worden. Dus je speelt sowieso meerdere wedstrijden!

Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 12 mei 2024 in sporthal De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk.

De mogelijke klassen zijn: 4, 6, 7 en 8. Dit houdt in dat de leden uit team 1 en 2 zich kunnen inschrijven in klasse 4. Leden uit de team 3 kunnen zich inschrijven in klasse 7 of hoger. Leden uit teams 4, 5, 6 en 7 kunnen zich inschrijven in klasse 8 of hoger. Ook als je dit jaar geen competitie speelt mag je meedoen! Twijfel je over de klasse waarin je je in moet schrijven, neem dan even contact op met de toernooicommissie: randstadtoernooi@gmail.com, of vraag raad bij één van de trainers.

De inschrijving is gesloten!

Één onderdeel kost €7,- en als je inschrijft voor twee onderdelen kost het €13,-. Let op! Elke speler dient het inschrijfgeld voor alle onderdelen waarin hij/zij speelt voor 23 april te hebben overgemaakt op rekening nr. NL76INGB0003628489 t.n.v. BC Randstad onder vermelding van “Randstad open 2024”. Eventueel zou er in de zaal ook betaald kunnen worden, echter is dit duurder en kan dit alleen met pin!

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar randstadtoernooi@gmail.com, of je kunt een van de leden van de toernooicommissie (Leo, Martin, Bob, en Linda) aanspreken in de zaal.

Hopelijk tot de 12e!

Maaltijden

Ook dit jaar kan iedere deelnemer, die daar interesse in heeft, een avondmaaltijd samenstellen die op de toernooidag in de kantine kan worden opgehaald en opgegeten. Door onderstaand formulier in te vullen kan je een maaltijd bestellen. De maaltijden kosten €10,- per persoon en worden aangeboden door Toko Indah. In plaats van de Indische keuken kan je dit jaar een Surinaamse maaltijd samenstellen!

Het is niet meer mogelijk om een maaltijd te bestellen. Natuurlijk is er op de toernooidag nog wel van alles te koop in onze kantine.

Voor de maaltijd maak je een keuze voor de basis, groente en vlees/vegetarische optie. Daarnaast zit er standaard gebakken ei bij:

  • Basis: bruine gebakken nasi, gele gebakken nasi, bruine gebakken bami
  • Groente: kousenband, paksoi mix (paksoi, peen, broccoli)
  • Vlees: kip ketjap, Thaise pittige kip, kip cashewnoten, tahoe en tempé mix, of één extra groente keuze

Vergeet niet om eventuele allergieën door te geven waar rekening mee moet worden gehouden. Voor vragen kan je een e-mail sturen naar randstadtoernooi@gmail.com.

Let op! Wanneer je een maaltijd bestelt dien je de kosten (€10,-) voor 2 mei te hebben overgemaakt op rekening nr. NL76INGB0003628489 t.n.v. BC Randstad:

  • Los van het inschrijfgeld onder vermelding van "Maaltijd Randstad open 2024"
  • Of samen met het inschrijfgeld onder vermelding van "Randstad open 2024"

Als dit niet is gedaan is de bestelling niet geldig!

Sponsors van het BC Randstad Open toernooi:

Image
Image
Image
Image