BC Randstad open toernooi

Na het grote succes van vorig jaar, organiseert BC Randstad in 2023 ook weer een open toernooi. Hier kunnen niet alleen leden van onze eigen club aan meedoen, maar ook badmintonners van andere verenigingen. Heb je zin in een gezellig dagje badmintonnen met mensen van verschillende verenigingen? Zet de datum dan alvast in je agenda! Immers hoe meer Randstadters, hoe gezelliger! De singles en de dubbels zullen in poules gespeeld worden. Dus je speelt sowieso meerdere wedstrijden!

Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 14 mei 2023. Het toernooi zal ook nu plaats vinden in sporthal De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk.

De mogelijke klassen zijn: 4, 6, 7 en 9. Dit houdt in dat de leden uit team 1 zich kunnen inschrijven in klasse 4. Leden uit team 2 in klasse 6 of hoger. Leden uit de team 3, 4 en M1 kunnen zich inschrijven in klasse 7 of hoger. Leden uit team 5 en 6 kunnen zich inschrijven in klasse 9 of hoger. Ook als je dit jaar geen competitie speelt mag je meedoen! Twijfel je over de klasse waarin je je in moet schrijven, neem dan even contact op met de toernooicommissie: randstadtoernooi@gmail.com, of vraag raad bij één van de trainers.

De inschrijving is vervroegd gesloten omdat het toernooi vol zit. Er is wel nog de mogelijkheid om op de wachtlijst te worden gezet. Stuur hiervoor een e-mail naar randstadtoernooi@gmail.com, dan wordt er gekeken wat er nog mogelijk is.

Één onderdeel kost €7,- en als je inschrijft voor twee onderdelen kost het €13,-. Let op! Elke speler dient het inschrijfgeld voor alle onderdelen waarin hij/zij speelt voor 25 april te hebben overgemaakt op rekening nr. NL76INGB0003628489 t.n.v. BC Randstad onder vermelding van “Randstad open 2023”. Eventueel zou er in de zaal ook betaald kunnen worden, echter is dit duurder en kan dit alleen met pin!

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar randstadtoernooi@gmail.com, of je kunt een van de leden van de toernooicommissie (Leo, Martin, Bob, en Linda) aanspreken in de zaal.

Hopelijk tot de 14e!

Maaltijden

Ook dit jaar kan iedere deelnemer, die daar interesse in heeft, een avondmaaltijd samenstellen die op de toernooidag in de kantine kan worden opgehaald en opgegeten. Door onderstaand formulier in te vullen kan je een maaltijd bestellen. De maaltijden kosten €9,50 per persoon en worden aangeboden door Toko Indah.

De bestelling van de maaltijden is gesloten.

Voor de maaltijd maak je een keuze voor de basis, groente en vlees/vegetarische optie. Daarnaast zit er standaard een gekookt eitje bij die je ook nog kan kiezen:

  • Basis: witte rijst, bami, of nasi
  • Groente: boontjes, oseng (mix van boontjes met tahoe), orak arik (mix van spitskool met roerei), kousenband, broccoli-mix, taugé-mix, of tjap tjoy (groente mix)
  • Vlees: kip, rund, varken, tahoe (vegetarisch), tempé (vegetarisch), of één extra groente keuze
  • Eitje: normaal, pittig of geen ei

Vergeet niet om eventuele allergieën door te geven waar rekening mee moet worden gehouden. Voor vragen kan je een e-mail sturen naar randstadtoernooi@gmail.com.

Let op! Wanneer je een maaltijd bestelt dien je de kosten (€9,50) voor 10 mei te hebben overgemaakt op rekening nr. NL76INGB0003628489 t.n.v. BC Randstad:

  • Los van het inschrijfgeld onder vermelding van “Maaltijd Randstad open 2023”
  • Of samen met het inschrijfgeld onder vermelding van “Randstad open 2023”

Als dit niet is gedaan is de bestelling niet geldig!