BC Randstad open toernooi

Na twee jaar geen toernooi te hebben gehad, organiseert BC Randstad in 2022 eindelijk weer een open toernooi. Hier kunnen niet alleen leden van onze eigen club aan meedoen, maar ook badmintonners van andere verenigingen. Heb je zin in een gezellig dagje badmintonnen met mensen van verschillende verenigingen? Zet de datum dan alvast in je agenda! Immers hoe meer Randstadters, hoe gezelliger! Deze keer zullen de singles net als de dubbels in Poules gespeeld worden. Dus je speelt sowieso meerdere wedstrijden!

Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 14 mei 2022. Doordat BC Randstad in een nieuwe zaal is gaan spelen, zal het toernooi nu ook plaats vinden in de nieuwe sporthal De Altis, De Bruyn Kopsstraat 1, 2288 EC Rijswijk.

De mogelijke klassen zijn: 4, 6, 7 en 9. Dit houdt in dat de leden uit team 1 zich kunnen inschrijven in klasse 4. Leden uit team 2 in klasse 6 of hoger. Leden uit team 3 kunnen zich inschrijven in klasse 7 of hoger en leden uit de andere teams kunnen zich inschrijven in klasse 9 of hoger. Ook als je dit jaar geen competitie speelt mag je meedoen! Twijfel je over de klasse waarin je je in moet schrijven, neem dan even contact op met de toernooicommissie: randstadtoernooi@gmail.com, of vraag raad bij één van de trainers.

De inschrijving is gesloten en het toernooi zit helemaal vol!

Één onderdeel kost €8,- en als je inschrijft voor twee onderdelen kost het €15,-. Let op! Elke speler dient het inschrijfgeld voor alle onderdelen waarin hij/zij speelt voor 26 april te hebben overgemaakt op rekening nr. NL76INGB0003628489 t.n.v. BC Randstad onder vermelding van “Randstad open 2022”. Eventueel zou er in de zaal ook betaald kunnen worden, echter is dit duurder en kan dit alleen met pin!

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar randstadtoernooi@gmail.com, of je kunt een van de leden van de toernooicommissie (Gerard, Gonny, Leo, Martin, Bob, Tishana, Melissa en Linda) aanspreken in de zaal.

Hopelijk tot de 14e!

Maaltijden

Dit jaar kan iedere deelnemer, die daar interesse in heeft, een avondmaaltijd samenstellen die op de toernooidag in de kantine kan worden opgehaald en opgegeten. Door onderstaand formulier in te vullen kan je een maaltijd bestellen. De maaltijden kosten €7,50 per persoon en worden aangeboden door Toko Indah.

Maaltijden bestellen is niet meer mogelijk.

Voor de maaltijd maak je een keuze voor de basis, groente en vlees/vegetarische optie:

  • Basis: witte rijst, bami, of nasi
  • Groente: boontjes, oseng (mix van boontjes met tahoe), orak arik (mix van boontjes met roerei), kousenband, broccoli-mix, taugé-mix, of tjap tjoy (groente mix)
  • Vlees: kip, rund, varken, tahoe (vegetarisch), tempé (vegetarisch), of één extra groente keuze

Vergeet niet om eventuele allergieën door te geven waar rekening mee moet worden gehouden. Voor vragen kan je een e-mail sturen naar randstadtoernooi@gmail.com.

Let op! Wanneer je een maaltijd bestelt dien je de kosten (€7,50) voor 8 mei te hebben overgemaakt op rekening nr. NL76INGB0003628489 t.n.v. BC Randstad:

  • Los van het inschrijfgeld onder vermelding van “Maaltijd Randstad open 2022”
  • Of samen met het inschrijfgeld onder vermelding van “Randstad open 2022”

Als dit niet is gedaan is de bestelling niet geldig!